EL CLUB EFB GUISSONA

L’ESCOLA DE FUTBOL BASE GUISSONA I COMARCA (EFB GUISSONA)

L’Escola de Futbol Base Guissona i Comarca (EFB Guissona), va néixer l’any 1996 amb la voluntat que els nens i nenes de Guissona i rodalies que volguessin, poguessin aprendre la pràctica del futbol.

Amb els objectius clars de formar els nens en tots els aspectes de la pràctica del futbol, començant per l’educació, la disciplina, el companyerisme, el respecte, etc., hem anat creixent cada temporada fins arribar a tenir equips en tots les categories, des de baby fins a juvenil i en alguns casos hem arribat a tenir fins a quatre equips d’una mateixa categoria.

L’Escola de Futbol Base de Guissona i Comarca ha anat creixent al mateix ritme que la nostra població als últims anys i a més de tenir nens en tots els pobles dels voltants, també tenim molts nens d’altres nacionalitats.

El nostre centre d’activitats és el camp Municipal d’Esports de Guissona i està situat al carrer Dr. Torres Escrivà, s/n (carretera de Sant Guim de la Plana).

Des de la Junta volem animar a tots els nens que els agradi el futbol a venir a l’escola.

També des de la Junta us volem donar la benvinguda a aquesta web, i si teniu alguna inquietud no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

Una Salutació

La Junta